sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ready to go?

Miltei jokainen ihminen jota näkee, kyselee että jännittääkö jo. Vastaus on kyllä! Australia odottaa jo nurkan takana! Kolme kuukautta maailmalla tuntuu suoraan sanottuna kauhealtakin ajatukselta, koska osaan jännittää niin hyvin. Kuitenkin suuri, ihana unelma on toteutumassa ja sen saan toteuttaa vielä tuoreen aviomiehen kanssa niin mikä vois olla parempaa. Täältä saatte myös meidän matkan ajan lukea kuulumisia ja fiiliksiä toiselta puolelta maapalloa. Rukouksia tarvitaan ja ollaan kiitollisia jos voitte muistaa meitä sillä tavalla loppuvuonna. :)

Matkalle lähtöön ei ole osannut oikeen valmistautua muulla kuin ottamalla rokotukset ja vaihtelemalla uutta nimeä eri pankki, yms. kortteihin. Luulen että seuraavilla viikoilla alkaa kuitenkin matkajärjestelyt vauhdittua. Hotelleja pitäisi varata jo alkumatkalle Singaporeen ja varmistella mitä Australiassa tapahtuu kun saavutaan sinne.

Kolmen kuukauden aikana ehtii varmasti sattua ja tapahtua. Innolla, ilolla ja suurella rakkaudella odotetaan uuden pienokaisen syntymistä Riikkis-siskon ja Tanelin perheeseen. Vilma saa uuden pikku sisaruksen ja nämä kaksi on ja tulee olemaan meille tärkeitä rakkaita meidän elämässä aina!

Espoon kuulumisista voi vielä kertoa sen verran, että meidän koti saa hyvän ja ihanan kodinhengettären koko meidän ulkomailla olon ajaksi ja se on suuri helpotus meille! Meidän koti on ihana ja tupareitakin on vietetty viikonloppuna. Kiitos kaikille kävijöille ja lisääkin kavereita saa tulla käymään millon vaan!

Ole siunattu missä oletkin nyt!
Espoo hiljenee untenmaille ja valmistautuu uuteen viikkoon, uusissa voimissa.
Halaukset kaikille <3

-Heidi
 




2 kommenttia:

  1. Ei muuta kun hyvää reissua ja onnea matkaan! Mattias :)

    VastaaPoista