lauantai 1. syyskuuta 2012

Perhe on paras.

Lauantai ilta ja ihana Vuokatti. Eihän täältä haluais mitenkään lähteä pois. On ollu ihana nähdä omaa rakasta perhettä ja olla täällä rauhallisuuden keskellä. Kainuussa on kyllä aika tosi hyvä olla aina kun tänne tulee.

Vuokatti tarjosi mukavaa viihdykettä tälläkin kertaa. Käytiin pitkästä aikaa kattoon pesistä ja Jymy voitti! Mahtava fiilis oli! Päivällä käytiin söpössä Ihana -kaupassa, jossa oli paljon ihanaa luomu tuotteita ja siskon ihanat sisustustuotteet. Kahvi ja porkkanakakku Murunen -kahvilassa oli edelleen hyvää. :)

Koko viikonlopun ajan on tullu leivottua. Kinuskikissan daim-muffinssit ja mustikkamuffinssit on testattu, pari täytekakkua ja sitten vielä Leila Lindholmin iiiihanasta kirjasta on tehty Tortano leipiä monilla eri täytteillä. Maistelussa illalla on vielä Kinuskikissan juustosarvet. Nams!
Leila Lindholmin Vielä yksi pala! -kirja on ollut häälahja aarre! Ekalla kerralla on kaikki onnistunut ja eteenkin maistunut! Samoin Kinuskikissan kirja on ollut hyvä.

Ikkunoista näkyy Vuokatin rinteiden valot ja ensi kerralla kun tänne tullaan pääsee lumilautailemaan, uuteen Angry Birds puistoon leikkimään ja testaileen mahtavia freestyle sisäpaikkoja mitä Vuokattiin tulee lumilautailijoille, skeittaajille ja monille muille. Aktiviteetti puistosta tulee varmasti menestys!  Hyvä Vuokatti ja Taneli! :)

Halaukset Kainuusta!

"Elämän päämäärä on se että oppisi rakastamaan joka päivä enemmän. <3"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti