perjantai 21. syyskuuta 2012

Kuvia Singaporesta ja Perthistä


Singapore 15.09.2012


Marina Bay Sands Hotelli ja laivan muotoinen katto. Siellä on myös maailman korkeimmalla oleva uima-allas. :) (joka on älyttömän hieno kans :)

Singaporen keskustasta löytyi upea vanha puisto.Sieltä löytyi upeita kasveja ja kuului ihmeellisiä eläinten ääniä.


Ehkä puistossa oli myös teatteri?

Singaporen maailman parhaaksikin valittu lentokenttä tarjosi ylellisen päätöksen lauantai päivälle, ennen lentokoneeseen menoa. What a place!

Toivottavasti se onnellisuus mikä tuosta altaasta ja lämmöstä johtuu, näkyy myös kuvassa!
                                                                                                                     Perth 16-21.09.2012


Perthissä meidän työpaikkana on siis Ocean Keyes Community Church.  Sen alla toimii myös Catalyst Schools, jossa ollaan treenaamassa teinien kanssa oloa ja opettelemassa millaista on aboriginaalien elämä.Ausseissa saa ainaki hymyillä ja nauraa kokoajan, näillä on niin mieletön huumorintaju! (taisin sanooki jo siitä:D)

Tytöillä oli liikuntatunti... :)


Reflektointia:
Harjoittelun päivät on tähän asti ollut kuin biljari matsi. Yritetään saada asioita hoituun.  Joissaki asioissa tartee pari kertaa enemmän yrittää kun toisissa, mutta kyllä siitä matsista aina selviää  ;)


Kuvat oli tietenkin mun rakkaan miehen ottamia :) Niitä tulee lisää, ku tää sateinen sää loppuu ja saadaa vähä vapaa-aikaa jollon on helpompi ottaa kuvia :) //Heidi

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, mites muuten tykkäätte olla siellä?

    VastaaPoista
  2. Harjoittelu työ on ollu tosi antoisaa ja ihmiset on meille tosi kivoja ja auttavaisia :) kesä lämpötiloja odotan paljo, ku nyt on ollu vähä kylmempi, mut on kivaa joo :)

    VastaaPoista