maanantai 17. syyskuuta 2012

Australian ekat hetket.

Moi kaikki! Täällä me nyt ollaan. Suurin väsymys jetlagista johtuen on ohi ja nyt yritetään vaan tottua elämiseen, olemiseen ja ihme ruokarytmeihin täällä. Seurakunnan porukka on ottanu meidät vastaan tosi kivasti ja meitä autetaan kaikella tavalla :) Talo on ihan hyvä, vaikka kaipaa vähän siivousta ja järjestelyä. Sisustuksellista silmää se ei hirveesti miellytä, mutta ehkä tän ajan voi kestää. :D Eniten totuttelua kuitenkin vaatii se, että kenkiä pidetään kokoajan jalassa sisällä. Se on niin nihkeetä.

Mikael laittaa kuvia kun ehtii. Ei olla vielä päästy kunnolla rannalle tai tutustuu alueeseen, mutta pikkuhiljaa. Meille on lupailtu kyllä mukavia aktiviteetteja koko ajalle ja päästään reissuun näidenkin kanssa :) Kevät on täällä nyt ja lämpötilat Suomen kesän lämpötiloja lähellä. Tosin täällä on myös illalla aika lämmin pitkään.

Ikävä on omaa kotia, ku ehdittiin niin vähä aikaa olla siellä ja tietenkin rakkaita ihmisiä. Mä oon niin jännittäjä, että ei ihme vaikka on ikävä. Onneksi toinen suomalainen tyttö tulee tänne lokakuun ensimmäinen päivä. Sitten voidaan yhdessä olla siellä tyttöjen puolella koulussa.
Halaukset rakkaille <3

4 kommenttia:

 1. Oi en ole tajunnutkaan että siellä voi olla eri vuodenaika kun muualla maailmassa, upeeta :) Kuulostaa tosi kivalta että siellä huolehditaan teistä hyvin! Toivottavasti totut kämppään, mulla oli hiukan samoja ongelmia täällä tän asunnon suhteen ja edelleen olis koko ajan jotain, mistä pitäis mennä vähän kyseleen. Kaikkeen kuitenkin tottuu ja sopeutuu oikeella asenteella :) Paljon ilonhetkiä teille ihanille sinne ja terkkuja!

  VastaaPoista
 2. IHANAT, RAKKAAT, OOTTE RUKOUKSISSA <3
  Terkkuja putkiremontin keskeltä ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ku ootte laittanu viestiä <3 tsemii Jemina myös sinne hurjasti :))

  Laura mull on NIIN ikävä suaaaaaaaaaa. Oot rakas <3344

  VastaaPoista
 4. Kuvia blogiin sieltä Ausseista sitten, kun vain ehditte! Kiva, että seurakunta on ottanut teidän hyvin vastaan. :)
  Siunausta!

  - Atte

  VastaaPoista