lauantai 8. joulukuuta 2012

Los Angeles

Loma Losissa <3
Pitkät lennot oli ainakin ennen kuin päästiin lomailemaan! Ihana oli pitkältä tuntuneen harjoittelun jälkeen päästä vihdoin huokaisemaan ja rauhoittumaan.

Hotellilla saatiin alusta asti hyvää palvelua ja saatiin samantien varattua reissut Universal Studioille ja Disneylandiin. Uskomattomat kaksi päivää takana näissä hienoissa paikoissa.Universal Studiot tarjosi mielettömän hienon kokemuksen elokuvien maailmaan. Erikoistehosteet ja elokuvien tekeminen tuli tutummaksi ja iloiset ihmiset piristi kummasti!
Disneylandissa taas päästiin sisään satujen ja satuhahmojen ihanaan maailmaan.Tässä kuitenkin vain pari kuvaa Universalilta, koska meidän blogista loppui kuvien tallennustila :D Ollaan siis rasitettu lukijoita ainakin kuvilla tarpeeksi. Isokokoisilla sellaisilla. Jos haluat nähdä kuvia kuitenkin lisää täältä niin niitä löytyy kasa Facebookista minun sivuilta kansiosta "Maailman ympäri<3"


Loma jatkuu täällä vielä neljä kokonaista päivää. Hyvää aikaa tehdä vuoden viimeiset koulu tehtävät ja viettää laatu aikaa rakkaan kanssa :)

Joka päivä ootte perhe ja ystävät meidän kummankin mielessä, pian nähdään! <3
Tämän reissun jälkeen on ainakin opittu se, että meidän paikka taitaa olla Suomessa ihan teidän keskellä ja kohdata haasteita työssä omassa kotimaassa. Reissu on ollut unohtumaton kokemus ja on varmasti kasvattanut meitä, kiitollisilla mielin ollaan että saatiin mahdollisuus kokea yhdessä tämä kaikki.
Te kaikki läheiset ootte kuitenkin olleet korvaamaton tuki tsemppauksineen ja rukouksineen.

Täällä joulumusiikkia kuunnellaan ja yritetään virittäytyä jouluisempaan tunnelmaan vaikka uima-altaalla ulkona ei hirveen jouluiselta tunnu... heh. Lunta ja joulua kohti lähdetään siis pian matkustamaan! Toivottavasti ehditään nähdä mahdollisimman monia kavereitakin etelässä ennen kuin lähdetään joulun viettoon pohjoiseen. :)

Rakkaat jouluiset terkut täältä nhl-lakkojen keskeltä.. (ps. eipä Yhtään harmita....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti