tiistai 4. joulukuuta 2012


Pala ihanaa Australiaa. <3Sydney oli meille huikaisevan ihana loppu silaus Australian reissulle. Saatiin neljä päivää nauttia ihanassa asunnossa Manlyn alueella, joka oli todella hyvä sijaintinsakin puolesta. Kierreltiin Mikaelin kaverin Nikon kanssa erilaisia upeita paikkoja autolla ja kävellen.
Manlyn alueen päädyssä oli Northhead niminen paikka, josta oli hienot näkymät kaupunkiin. Pudotusta kalliolta oli suoraan veteen n.100m. Kyllä vähän jännitti olla piknikillä siellä.
<3

Monia  mukavia ihmisiä tavattiin myös Sydneyn reissun aikana. Toisaalta Perthistä oli haikeaa lähtä lopullisesti, mutta onneksi ihmisiin pystyy pitämään yhteyttä netinkin kautta. Harjoittelun jälkeen ollaan aika paljon vielä puhuttu siitä mitä kaikkea koettiin ja nähtiin. Nyt on enää aika nukkua univelat pois ja edessä on monta uutta seikkailua.

Tässä vielä  kuva Northeadin jylhistä näkymistä.

Rannat oli Sydneyssä valloittavia ja vaikka aurinko ei paistanut siellä aina me oltiin biitsillä, koska lämpöä riitti kuitenkin!
Reissulla syötiin hyvin ja nautittiin olosta ihan vaan oleskelemalla ja juttelemalla ihmisten kanssa. Monta paikkaa jäi myös vielä näkemättä, mutta tämä kaupunki jätti niin hyvän vaikutuksen, että tänne kaipaa takaisin :)
Toisen  illan hämärtyessä käytiin myös katsomassa Nikon ja hänen kämppisten asuntoa. Siinä oli aikamoinen poikamies kämppä katoterasseineen.. :)

Seuraavana päivänä päästiin näkemään legendaarinen Bondi beach. Siellä on lämpiminä päivinä ihmistä kun pipoa. Nyt oli kesän ensimmäisiä aamuja ja porukkaa oli vähemmän. Tämä ranta on keskellä kaupungin sykettä ja sinne  suuntaa monen kaupungissa asuvan tie kun haluaa rannalle.

Rannalla pojat kävi kahvilla ja samalla päästiin näkemään kalastaja työssään.. niin hurjan näköisiä kaloja on ollut Australiassa, että en tiedä uskaltaisko niitä syödä vaikka sais kalastettua!
Surffilautoja Bondilla ja muilla biitseillä näky monin kertaisesti enemmän kuin Perthissä. Täällä myös skoottereissa oli omat pidikkeet surffilaudoille. Oli aika jännän näköstä kun nää ajeli pitkin katuja.
Sydneyn upeat maisemat salpasi henkeä ja olisi ollut niin mukava lähteä ajelemaan pohjoista kohti ja nähdä lisää Australian monimuotoista luontoa. Onneksi saatiin tämän verran kuitenkin nauttia myös hiukan erilaisesta luonnosta kuin Perthissä.


Nikolla oli keikka myös viikonloppuna. Käytiin kuuntelemassa siis sitä ja huipusti se poika osaa soittaa rumpuja!

Kuitenkin mahtavat kokemukset saatiin siitä, kun päästiin sunnuntaina Australian Hillsong kirkkoon vierailemaan. Siellä oli aika mieletön meininki ja musiikki oli hyvää. Saarnaaja puhu tosi hyvin aiheesta ja haastoi kuulijoita. Onneksi englannin kielen puhuminen ja ymmärtäminen on sen verran helpottunut, että voi hyvillä mielin kuunnella pitkiäkin puheita.

Illalla käytiin myös c3 kirkossa, joka oli myös ainutlaatuinen kokemus. Tuolla kirkossa on enemmänkin suomalaisia joita tavattiin myös. Viimeinen kuva on siis c3 kirkosta ja kaksi muuta Hillsongista.
Tämmöisiä tarioita Sydneystä.
Tänään päästiin n.20h matkustamisen jälkeen Los Angelesiin. Väsymys painaa päälle huonosti nukutun yön jälkeen ja huomenna rentoudutaan kunnolla. Seuraavina päivinä onkin tiedossa pitkään odotettua ohjelmaa kun päästään Disneylandiin ja Universal studioille! Niitä odotellessa!

Kiitos kaikista rukouksista jotka on kantanu meitä tähän asti matkalla!
Meitä on siunattu paljon ja ollaan tosi kiitollisia rukouksista ja Taivaan Isin huolenpidosta.
Siunattua adventin aikaa kaikille! <3


Halein. //Heidi&Mikael


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti